Tuesday, September 29, 2009

ööpäev-tööpäev...

Puhkus päevatöölt on läbi ja nüüd ei jää muud üle kui rõhuda öötundide peale, une arvelt. Nii lõppeski eile meie tööpäev maja peal kell 12 öösel nii et magama jõudsime umbes kella 1 paiku.

Eile kruntisin kööki. Lage siis kolmas kord ja seinu teine kord, aga peaks ütlema et päris hea sai juba ;) Vähemalt vastab meie kvaliteedinõuetele :P Lae teen täna veel korra üle ja seinad kaa siis peaks hea saama ja võib seinu päris värviga värvima hakata.

Peale värvimise tegin ka veel igapäevast rutiini-lihvimine võõpamine. Nüüd vaja elutoa vuugid ka krundiga üle tõmmata siis näeb kuhu veel pahtlit vaja ja kus juba hea ;)

Veiko pani vannituppa plaate :P Nagu ikka pole kõik nii lihtne kui välja paistab ja torude augud jooksevad täpselt plaadi keskelt, nagu ikka.

Marnel tuli eile elektrikilpi paigaldama ja juhtmeid ühendama. Vahest kui vaatasin, et mida ta teeb tuli küll mõte, et peaasi et ta ise aru saab mida ta teeb :D Selline juhtmepundar oli et vähe ei ole :D Aga kõige parem asja juures oli see, et peale tükki aega pusimist tekkis tal mõte, et ei tea kas peaks voolu kilbist majja ka tooma kuidagi :D Aga no tõesti kui pole elektrit sees siis pole ka lühise ohtu :D

Tundub et täna tuleb samasugune pikk päev, tahaks köögi krundiga lõpetada ja siis elutoa kallal nokitseda veits, see nädal võiks need mõlemad ikka värvitud saada, saaks põranda maja ja enam vähem korda juba, no vähemalt köögi ja elutoa, siis võib sisse ära kolida küll ;) Aa ja vesi võiks kaa sisse saada :P Kuna eile sadas terve öö nagu oavarrest, siis sai kaev ruttu vett täis :D Seda eeskätt sellepärast, et veiksil torude ja juhtmete tarvis kaevuni kraav kaevatud ja vihmavee rennist voolab vesi täpselt kaevu :P

No comments:

Post a Comment