Thursday, September 24, 2009

Paluks üks puhkus...

Kätte on jõudnud hetk, kus maja hakkab ilmet võtma aga väsimus kehas on juba nii suur, et raske on ennast hommikul voodist tõusma sundida. Kahjuks sai täna Veikol puhkus ka läbi, nii et edaspidi tuleb rõhuda öötundide peale.



Vahepeal oleme veetnud pikad päevad tööd rabades. Igapäevane rutiin, lihvimine-niiskustõke-pahtel ja kui see tehtud siis saab muid töid teha :P Täna jõudsime näiteks niikaugele, et kööki sai esimene kiht kruntvärvigi peale kantud :) Aga see värvimine on ikka päris raske töö, palju raskem kui ette kujutasin. Aga värvida on hea sest see on üks vähestest töödest, kus tulemus on kohe näha :)



Veiko ja Andris puhastasid täna kaevu ära, nüüd peaks varsti saama veepumba kaevu lasta ja majja vee sisse. Seda muidugi peale seda kui Veiks suudab pumba puzzle kokku panna - õigesti :P



Vahepeal oleme võõbanud veel vannitoa veekindlaks, elektritoosidele augud puurinud ja niisama mökerdanud. Sest mina oskan ju kõige paremini ennast (ja vahel ka teisi) ära määrida :)


Kuigi maja pole veel valmis, on ikka hea oma soojasse tuppa minna. Tööd oleme palju ära teinud ja palju on veel teha aga kõike seda teeme ju iseendale :P Oma kodu heaks :)

No comments:

Post a Comment