Thursday, September 10, 2009

jälle...

Nii uskumatu kui see ka ei ole, käisid meil juba kolmas kord vargad :S Täiesti naeruväärseks hakkab juba olukord muutuma, võtta pole praktiliselt mitte midagi meil majast. Seekord me siis enam lihtsalt külakäiguga ei pääsenud, juba oli vaja lõhkuma hakata neil. Nimelt selleks et välja pääseda (tundus vähemalt nii) oli maha kistud kööki paigaldatud kipsikarkass :S No tõesti selle asemel et uks seest poolt lahti keerata oli ikka vaja lõhkuma hakata.


Seekordne saak siis varastele oli:




  • mõõdulint 5m


  • cd-marker


  • kasutatud pintsel ja värvirull koos alusega


  • kilekoti täis vanu ajalehti... (hämming)


Rohkem vähemalt ei tundunud et oleks kadunud miskit. Aga ma ei saa aru inimestest, kes on valmis oma kogu ülejäänud elu kasutatud värvipintsli pärast ära rikkuma. Tahaks juba selle pärast neid kätte saada, et näha, mis inimesed sellise asja peale tulevad.



Aga mind teeb nukraks, et ürita mis sa üritad olla nii tubli ja töökas kui võimalik ja Oma Kodu ehitada, ikka leidub keegi kes töötab sinu vastu. Viimased vargused pole väga suure kahjuga, aga kokku tuleb ikka päris arvestatav summa kui pead iga nädal uue mõõdulindi või pintsleid ostma :(



Nüüd üritamegi kiiremas korras endale mingid valveseadmed muretseda, no tõesti Kaua Võib. Asi muutub juba ebanormaalseks.

No comments:

Post a Comment