Monday, October 5, 2009

köök...



Pole jälle tükk aega saanud mahti midagi kirja panna. Enamasti on päevad nii pikad, et kui koju jõuad tahad ainult midagi põske pista ja siis pea padjale saada :)




Tänaseks päevaks on suurim progress toimunud köögis :) Mööbel on 90% paigas. Hommikul lubasid paigaldajad veel lõpetama tulla, mis nipet-näpet täna tegemata jäi. Panen pildi ka siia, et kõik näeksid kui ilus köök meil on :)




Käsile olen võtnud elutoa lae ja seinad. Lagi on 2 korda krunditud, täna tegime veel mõned pahtliparandused, loodan et need on viimased. Akrüüliga pragude täitmine on ka paras ettevõtmine, palgivahed võtavad lihtsalt nii kaua aega et ilusaks saada :) Aga asi on vaeva väärt, vähemalt minu arvates.




Veiko on vannitoas seinaplaadid ka paika ära saanud juba, algul arvasime, et jääb puudu, lõpuks tuli aga välja, et jäi paar tk ülegi.




Aga tegelikult murrab hetkel väsimus jälle peale, nii et lähme ära tuttu. Homme õhtul võtame natuke enda jaoks aega ja lähme massaazi :) Äkki saab lihasväsimusele natuke leevendust. Eks ma kirjutan jälle kui natuke rohkem vaba aega tekib. Nüüd aga on käsil lõpuspurt enne sissekolimist :) Korterist väljakolimise tähtaeg on kuu lõpus, kuna Veiko ütles töö juures ära, et kolime ära. Nüüd siis vaja pingutada veel viimaseid nädalaid :)

No comments:

Post a Comment