Tuesday, September 15, 2009

igapäevased toimetused...


Täna mõtlesin, et paneks mõne uue pildi siia aga mitte midagi ei tulnud meelde millest võiks kirjutada. See ei tähenda, et me vahepeal pole ehitanud miskit :P Oleme ikka ja enda arust mitte üldse vähe.



Nädalavahetusel tegime puidutöid :P Ehitasime ühe maja otsakelba kinni. Uskumatult palju puitu kulus selleks, umbes poole rohkem kui olime arvanud. Aga vähemalt sai ilus meie meelest :P Jube palju aega võtab see nikerdamine ikka.


Veiksil hakkas nüüd puhkus ka eilsest. Nüüd ta päevad läbi müttab seal üksi. Aga ta mul ikka nii supertubli. Eile vedas ta veetorud majja ära, isegi üks kips sai seina vannitoas :P Lisaks ajas ta mõned seinad sirgeks kipsi paigaldamiseks ja sebis kopa täna hommikuks (kopp oli kohal kell pool 8!!!) kraavi kinni ajama ja settekaevu auku süvendama. Nüüd meil polegi enam kaevikut keset hoovi, nii harjumatu kui see ka pole.


Eks paistab mida suurt ta homme jõuab korda saata, nagu ma kuulsin pidi minema elektri vedamiseks :) Saagu lõpuks valgus ka meie majja :)




Väljalubatud 3.okt läheneb aga hirmuäratava kiirusega, täna anti suht vähe lootust köök selleks ajaks paika saada :( aga hoiame ikka pöidlaid eks, mina juba ootan millal saaks pahteldama ( peale esimest 10 minutit pahtliga räägin kindlasti hoopis teist juttu) :D Tahaks lihtsalt et kõik juba valmis oleks :P Sest tahaks minna peale tööd koju, tõmmata teleka ette kerra ja lihtsalt lebotada :)

No comments:

Post a Comment