Friday, July 3, 2009

Veel saepuru...



Küll see voodri maha võtmine on alles saepururikas :D Eile sain ka pool päeva kärutada saepuru, mis seina seest välja tuli. Olgem ausad õhtuks oli ikka päris siiber sellest. Tänase päeva töö oli voodrulaudade sorteerimine, naelte kõveraks tagumine ning korralikud lauad panin riita, mädad viskasin põletusmaterjali hunnikusse. Ja nii see päev jälle õhtusse saigi.


Nüüd on majalt vooder praktiliselt eemaldatud. Juurdeehitusel olnud kapid võttis ka Veiks täna lahti ja vedas küüni alla hoiule.


Eile käis heinapurustaja kaa, nüüd majaümbrus palju kenam kohe. Nüüd paistab suur tiik ka maja juurest ja metsani on plats puhas. Täna käisin esimest korda oma tiigis ujumas kaa :) Vesi oli üllatavalt soe ja hästi puhas.


Täna tuli üks esimene suurem tagasilöök ka meie ehitustöödele. Nimelt kinnisvarahindaja hindas meie maavaldused palju odavamaks kui olime arvestanud, seega ei saa me pangast sellist summat laenu nagu lootsime saada :( Sellest tulenevalt ütlesime juba abitöölise töökoha üles ning peame oma jõududega hakkama saama. Eks see aega võtab rohkem aga pole miskit teha, peame ise olema nüüd poole tublimad ja tegema pikemaid tööpäevi, kuna ehitusmaterjalide pealt pole väga kuskilt kokku hoida. Peame hakkama otsima sooduspakkumisi ja allahindlusi ja teeme valmis niipalju kui võimalik. Endiselt oleme optimistlikud selle aasta sees sisse kolimise osas :)


Tänase loo moraal : ärge võtke majalt voodrit maha enne hindaja tulekut, tema ei näe seda tööd ja vaeva mis te juba näinud olete, vaid vaatab, et maja poolik ja väärt palju vähem kui kehva voodriga ehitis.

Sellise muna leidsime tuulekastist, väga kahju oli kellegi pesa ära lõhkuda :(

No comments:

Post a Comment