Wednesday, July 1, 2009

Saepuru...



Hommik algas sellega, et katusemeistrid tulid meie katust kaema. Saime palju kasulikku infot ja palju mõtteainet. Peale katusemeeste külaskäiku käis Veiks pangas jutul ning tõi ühe ehitusmehe objekti üle vaatama. Tema tuleb meile appi esmaspäevast alates.





Täna oli üldse väga rahvarohke päev Vana-Lukka'l. Käis veel heinaniitja, kes lubas homme hommikul vara meie heinamaa ära purustada.




Siis käisid külas veel Veiko vend Ivar, peale teda tulid Aivar, Andris ja Kaiu. Aivar pani meile elektri sisse. Lõpuks tulid Veiko ema Inge ja Jaak meile esmalt lõunat tooma ja jäid siis appi ka lammutustöödele ja lõkke tegemisele. Ikka on hea kui keegi appi tuleb, eks rohkemate töökätega saab ikka kiiremini tööd tehtud ;)



Saepuru on tänase päeva märksõna :) Jätkuvalt eemaldasime voodrit, nüüd juba ka lammutamisele minevatelt juurdeehitistelt. Voodri alt tuli välja väga väga suur kogus saepuru. Ühel pool olev juurdeehitis oli vooderdatud väga korraliku höövlilaastuga, selle kogusime suurtesse prügikottidesse ja panime kuuri alla hoiule, millalgi võib seda veel vaja minna ;) Saepuru, sellist mõttetud oli veel rohkem :D esialgu kühveldasin selle kärusse ja kärutasin ühte hunnikusse kuna täna oli suhteliselt tuuline ja ei viitsinud poole ööni lõket põletada.



Kuna ilm oli erakordselt palav jälle siis Veiks sai täna käia esimest korda meie oma tiigis ujumas.





Loomadele on maal käimine kuidagi eriliselt väsitav :) kohe kui autost välja saame keerab Jassu kuskile põõsasse magama ja vahepeal kui nägu näitab siis on väga padja nägu peas. Nublu üritab vaprat nägu teha aga enamasti pikutab tema ka kuskil varjulisemas kohas.

No comments:

Post a Comment