Friday, July 17, 2009

...

Nii lammutamine ongi peaaegu, et otsakorral. Täna võtsime üles magamistoa põranda, mis tuli välja et oli kõikidest põrandatest veel kõige kehvemas seisukorras. Praktiliselt täies ulatuses mäda ja alt muttide käike täis. Põrand ise oli vintske ja tuhaplokid mille peal see seisis kaalusid terve tonni. Igastahes nende kärutamine oli jube raske.
Eile kaevasin torude jaoks kraavi köögi põrandasse, enamvähem valmis sai ka vaatamata sellele, et raudkang kukus sõrmede peale ja tegi väga haiget :(
Katusetegijad oleme ka lõpuks leidnud :) Katus tuleb järgmise nädala jooksul ära lammutada, siis saavad ülejärgmine esmaspäev ehitusmehed peale tulla :) Ja siis saab juba fassaadi ka tegema hakata ja äkki saab need isegi enne puhkuse lõppu tehtud ning siis saab edasi juba siseviimistluse peale põhenduda.
Hetkel segab remonditöid kõige rohkem ilus ilm :) kogu aeg tahaks õues asjatada aga õues pole suurt midagi vaja teha hetkel :P
Tänase päeva kild oli ikka see kuidas Nublu karjatas jälle naabri lambaid :P Käisime tiigis ujumas ja hakkasime linna minekut sättima, kui koeral korraga jube kiire hakkas. Siis nägime, et lambad jalutasid mööda teed ja temal oli ju vaja minna neid karjatama. Jooksis siis väike taksikoer oma pisikeste käpakestega mööda heinamaad ringi ja ajas lambaid taga :) kolm tiiru pidi jooksma kuna lambakari jagunes vahepeal. Aga lõpuks said naabri lambad kõik oma aeda tagasi aetud ja koer oli endaga jube rahul, mis sest, et käpad olid selleks ajaks juba jubedalt väsinud :)

No comments:

Post a Comment