Friday, October 30, 2009

maakad ...

Peale kolimist polegi enam nagu millestki siia kirjutada. Toad on kola täis, asju pole kuskile panna ja tööd teha ka ei viitsi. Ikka tuled õhtul koju sööd kõhu täis ja viskad diivani peale siruli. Magamistuba võib ju oodata ja ega see väga enam ei häirigi ennast et wc'l ustki ees pole :D Eks nii need majad püsivadki ehitusjärgus kümneid aastaid.

Ei tegelikult oleme ikka plaani võtnud, et nädalavahetusel oleme asjalikud. Tahaks vannituba ära pahteldada ja värvida lõpuks ja magamistuppa võiks natuke kipsi panna seina. Ilusa ilma korral tahaks õues ka natuke nokitseda - ja nii need vabad päevad kaovadki.

Eile kleepisin lõpuks oma kleepsu seina ära, polnud üldse nii lihtne kui arvata võis, aga ega seal midagi keerulist ka ei olnud. Lihtsalt liblikaid ei osanud kuidagi paigutada seinale, nii et me mõlemad rahule oleks jäänud :P No eks ma saan neid juurde kleepida ja ära võtta kui miski häirima hakkab, eks ma eile ka tõstin neid hea mitu korda ümber. Lõpuks oli arvuti kaas ka neid liblikaid täis kleebitud :D ja paar tükk kasutasime juba varem ära oma postkasti kaunistamiseks ;)

Aga täitsa mõnus on ikka see maal elamine, kütad ise toa nii soojaks kui tahad. Eriti hea kui viitsid nädalavahetusel usin olla ja terve nädala küttepuud tuppa ära vedada, siis pole peale tööpäeva vihma ja lörtsiga tarvis puukuuri juurde kolistada.

Jassu on ka meil tõsine maa kass ikka. Vahest läheb hommikul ilma söömatagi õue ja õhtuti on tükk tegu, et teda tuppa magama saada. Ju siis seal küünis saepuru vahel on palju vahvam :P Ja hiirepüüdja on ta ka tubli. Vahest ikka üritab mulle mõnda surnud hiirt tuppa smuugeldada, no mis teha kui toas enam neid ei ole :P

No comments:

Post a Comment