Sunday, July 26, 2009

kiired ajad...





Viimastel päevadel on nii hullupööra kiire olnud, et täitsa lõpp kohe. Tööpäevad maja peal on veninud pea 12 tunnisteks. Vahepeal on ära valatud ülejäänud põrandad ehk siis magamistuba, köök ja vannituba. Viimasesse sai ka põrandaküte ära paigaldatud, et varbal oleks ikka soe tulevikus. Põrandavalamisel olid suureks abiks taas Ivar ja Ahti suur aitähh neile :)





Reet tegi meie hoovi jälle ilusaks :) trimmerdas nii kuidas jaksas. Reet üldse on jube tubli meil olnud, aidanud süüa teha ja rassida ja prahti vedada ja kõike muud :)






Täna võtsid poisid katust maha, nüüd on katuses kohe väga suur auk. Teisipäevaks peab kõik katuse osa puhas olema, sest siis tulevad ehitusmehed :)







Minu viimase kahe päeva töö on olnud siseviimistlus :P Hommikul küll sõrmed ei liigu ja öösel on käed valusad aga tulemus on seda väärt :) Nimelt puhastasin ma relaka ja terasharjaga ühte palkseina. Pildilt on ka näha sein enne ja pärast - nii et kui lõpuks külla jõuate siis ärge arvake, et meil remont veel pooleli :P






Ükspäev kõristasime ära ka kogu puitmaterjali, mis majast eraldus. Sellest saime teha maailma kõige suurema lõkke :) Kui selle ükskord põlema paneme siis see kütab küll mitme kilomeetri raadiuses õhu soojaks. Prügi vedamisel on asendamatu abimees Datsun ehk sinine välk (nagu tädi Reet seda kutsin). Nii vahva ikka kui ostad maja ja saad tasuta auto kauba peale :P Algul vingusin küll natuke kui poisid seda käima tahtsid panna aga nüüd ei kujuta ettegi kuidas muidu selle maja ümbruse puhtaks oleks saanud veel. Ehitasime Datsunile isegi ilusa pesa Reedaga ;) oli teine muidu poolenisti mulla sisse vajunud, aga nüüd saab ta ilusa lava peal puhata.



Aga üldiselt asjad edenevad vaikselt ja täitsa hea tunne on kui asjad liiguvad :)






No comments:

Post a Comment