Thursday, November 26, 2009

Jälle see pahtel...

Üle pika aja viitsisin siis ennast jälle töölainele häälestada. Mingil imelikul põhjusel on akutrell muutunud poole raskemaks. Pahtlilabidad ei taha enam kuidagi käes püsida ning pahtel nende peal veel vähem :D


Muska polnud magamistoas vuukide ja kruvidega koonerdanud ka eriti, seega tööd mul jagus. Kuna ühel seinal olid veel plaadid ees pääsesin selle pahtliga mökerdamisest. Üritasin hästi korralikult vuuke teha. Ühte nikerdasin isegi tund aega, nii et oleksin väga kuri kui nüüd need teibid maha tuleks või mullid alla ajaks.


Natuke halb on pahteldada kuna tuba on igast jampsi täis ja redelit pole kuskile toetada põrandal. Äkki viitsin nädalavahetusel koristada veits... ehh pigem siiski mitte :D


Elu maal on endiselt vahva. Eriti kui kaks nädalat on vihma sadanud, autoga jääd hoovi peale iga hommik kinni :P Rotid hävitavad keldrist kartuleid ja porgandeid ja naabri lambad tehti ära vorstiks.


Esimese nädalaga tuli nii palju kirju, et linnas ei tulnud terve aasta jooksul vist nii palju neid. Tuli prügiveo leping ja ajakirja tellimuse leping ja mõned kataloogid ja muidugi ka politseist kiri uurimise lõpetamise kohta :( Nii et varast kätte me ei saagi kunagi.

No comments:

Post a Comment