Monday, November 16, 2009

...

Nii köögipaigaldaja lubadusest homme tausta paigaldama tulla on saanud juba nädal mööda, muutust ei ole. See päev kui lubas tulla ja ootasime teda ei tulnudki, telefon oli ka välja lülitatud. Siiamaani pole tagasi helistanud kaa, et uut aega kokku leppida. Natuke nõme käitumine see minu arust.

Eile käis Veiksil Andris abis. Tublid poisid panid magamistoa lakke kipsi. Maru vaikselt meil aint edeneb see viimane tuba :P Aga no mis teha. Selle aasta sees tahaks seda tegelt ikka valmis jõuda. Suhteliselt ebamugav on lahtikäiva diivani peal magada. Iga päevaga häirivad need raudtorud külje all aina rohkem.

Lambad on kuskile ära kadunud, nad ka ei viitsi vist külma ja poriga ringi tatsata. Jassu meil on ka hellikuks muutunud :D muudkui poeb kaissu ja tahab teki all magada või kui teki alla ei pääse siis fliis peab tal raudselt külje all olema, muidu suur pahandus majas :D

Aga viimasel ajal on suhteliselt vähe asju muutunud maja juures, sellest tulenevalt on mida kirjutada ka palju vähem. Loodame soolaleiva ikka selle aasta sees ära teha, ammu juba lubatud kõigile.

No comments:

Post a Comment