Monday, August 23, 2010

Tordimaania jätkub :P

Asi hakkab juba käest ära minema, kui enne reisile sõitmist tuleb valmis teha 4 tordi kaunistused, peale mida näeb köök välja nagu sõjatanner :D Aga see kaunistamine on mulle ikka nii meeldima hakanud, et täitsa lõpp kohe :P Kogu aeg mõtlen uusi teemasid välja, et mida ja kuidas võiks teha ja sünnipäevadel käingi enamasti nüüd aint tordi ja lilledega :) Panen siia mõne pildi ka viimastest üllitistest :



Maja juures on muutunud niipalju, et lõpuks lõpuks oleme krohvi peale saanud. Veiks on mul ikka nii tubli, et võttis selle suure töö ette ja krohviski 4 päevaga kogu maja ära. Kuna ilmad olid erakordselt palavad, siis tuligi tööd teha enamasti õhtul ja öötundidest, nii lõpetasimegi ükspäev alles kell 2 öösel. Vägisi tulid kohe meelde eelmise suve erakordselt pikad tööpäevad, mis ka tihtipeale lõppesid alles öösel 2-3 ajal.



Meie selleaastane sibulasaak oma peenrast :)



Nüüd on aga peale mõnusalt kuuma suve ilmad jahedaks kiskunud. Eile juba vaatasime, et sügis on kätte jõudnud ning kolisime oma toataimed tuppa tagasi. Aknaid kipub väheks jääma, kõik aknalauad on juba taimi täis, et neile vähegi valgust saaks :)

No comments:

Post a Comment