Monday, May 31, 2010

Marjapeenar...


Järjekordselt on üks tegus nädalavahetus linnutiivul mööda lennanud. Seekord jõudsin siis käia Uma Pido'l, Marneli sünnipäeval ja kaevata valmis viinamarja-maasikapeenra.

Kuna nädalavahetused on tegelikult ikka nii lühikesed, siis jäi peenra viimistlemine veel poolikuks aga loodan, et jõuan täna sellega ilusti valmis :) Aga minuarust tuleb mul väga kena peenar viinamarjade ja maasikatega :P loodan et kõik taimed ilusti kasvama lähevad ja juba järgmisel aastal saaks mõnusasti maiustada :) Panen siia pildi oma salati-redise peenrast ka, nii ilusti roheliseks läinud teine :)


Reedel oli Veiksil pool päeva vaba ja siis tulid Andris ja naabri lapsed külla - mängisid Wiid ja asjatasid õues. Nende päevatoimetamiste tulemuseks oli tiigi äärde meisterdatud pink, köetud saun ja hoovi pealt ümberpargitud bemmmm :P Naabritädi jõudis muidugi uudistamas käia, et kust see tümps tuleb ja loomulikult sai sellest teistele naabritele ette kantud, et meil räige pidu käimas :D Et paljad poisid ujuvad tiigis ja muusika on nii kõva, et kostub Võru linnagi ära :D Tegelikult grillisime natsa ja poisid käisid saunas ja kell 22 läksime juba magama ära, igaüks oma koju :P

Pistan siia mõne pildi ka mis eile klõpsisin, vaikselt hakkab meil maja ümbrus ka juba kodusemat tunnet võtma. :P Aa ja kardinate õmblemise lõpetasin ka ükspäev ära:P nüüd toal hoopis teistsugune ilme ;)

No comments:

Post a Comment